Renoveren zonder zorgen

Wilt u als eigenaar graag sociaal verhuren, maar voldoet uw woning of appartement niet aan alle vereisten?  Het Pandschap neemt alle zorgen van u over, maar u blijft eigenaar.

Het Pandschap is een sociale onderneming die zich heeft gespecialiseerd in renovaties gericht op sociale verhuur. Dat wil zeggen dat ze uw woning kwalitatief renoveren, volgens alle wettelijke vereisten, maar zonder onnodige kosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een medewerker van Het Pandschap brengt samen met u een bezoek aan uw pand, en overloopt alle nodige werken. Rekening houdend met uw verwachtingen op langere termijn maakt hij u vrijblijvend een voorstel op voor de renovatie, inclusief een kostenraming van alle werken en mogelijke premies.

Als u overtuigd bent, sluit u een overeenkomst af met het Pandschap en laten zij alle werken uitvoeren, in uw naam. Op die manier behoudt u het recht op alle premies maar hoeft u zich niet bezig te houden met de renovatie zelf.  Het Pandschap coördineert alle werken, waarvoor het beroep doet op betrouwbare aannemers.

Wanneer alle werken zijn afgerond zorgt het Pandschap voor alle nodige attesten en administratie zodat u de woning met een gerust gevoel in huur kan geven aan het sociaal verhuurkantoor.

Het financiële plaatje

Het Pandschap vraagt een billijke vergoeding voor de geleverde diensten, afhankelijk van de grootte van de renovatie. Dit wordt ook duidelijk opgenomen in het voorstel dat u vrijblijvend ontvangt.

Beschikt u niet over de nodige financiële middelen voor de renovatie ?  Dan kan het Pandschap zelf voor investeringsmiddelen zorgen. Deze worden dan gerecupereerd via een deel van de huurinkomsten.

Als niet winstgedreven onderneming garandeert het Pandschap objectief advies en u betaalt alvast niet meer dan nodig voor de renovatie van uw woning.

Contact

Wil u graag meer weten of meteen een afspraak maken voor een bezoek aan uw woning? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier op de website.

info@pandschapantwerpen.be

0479 78 28 00 of 0497 80 01 75

www.pandschapantwerpen.be